Toon kalender

Bekijk alle cyclo's Menu
  #dichtbijdekoers
  €8 • €10 • €12 Prijs
  8 Maanden
  14 Cyclo's
  5195km Afstand
  €8 • €10 • €12 Prijs

  Proximus Cycling Challenge

  Ga de uitdaging aan en rijd mee met de Proximus Cycling Challenge!

  In 2017 bieden Proximus en Flanders Classics u voor het vierde jaar op rij de ideale omkadering voor een heerlijke fietservaring. Tussen februari en oktober hebben we liefst 15 cyclo’s voor u in petto langs de mooiste plekjes van het land. Het succesrecept van de Proximus Cycling Challenge blijft ook komend seizoen behouden met uitgebreide bevoorradingen, prima uitgepijlde parcours, technische assistentie onderweg en heel wat leuke extra’s.

  Twee nieuwkomers maken hun opwachting op onze kalender: de Danilith Nokere Koerse Cyclo op zondag 12 maart en de Kwaremont Sluitingsprijs, waar we het seizoen afsluiten met één groot Belgisch wielerfeest, op zondag 24 september.

  Beginnen doen we echter met onze vijf wielerklassiekers onder het motto: rij zelf je klassiekers. Net als de profs dokker je over de kasseien van Omloop Het Nieuwsblad of Dwars Door Vlaanderen, tem je de beklimmingen uit de Brabantse Pijl, lever je strijd met de wind in Gent-Wevelgem en ontdek je de spurtbom in jezelf in de Scheldeprijs Schoten.

  Nadien krijg je de nodige hoogtemeters voorgeschoteld in Landen, Tienen, Lierde en Ninove. Overwin zelf de Muur van Geraardsbergen of ontdek de meest pittige beklimmingen uit de provincies Namen en Luik. Afsluiten doen tijdens de zomer en in het najaar met onze gezinstochten in Sint-Katelijne-Waver, Hasselt, Gent, Ieper en Bavikhove. Bekijk HIER de volledige kalender.

  Onze 15 cyclo’s zorgen telkens opnieuw voor een unieke wielerbeleving die wielertoeristen uit binnen- en buitenland dichter bij elkaar brengt. De Proximus Cycling Challenge is het ideale tijdverdrijf met de wielerclub, met vrienden, collega’s, familie op gewoon op je eentje. Kom het zeker zelf ontdekken tijdens één of meerdere van onze toertochten!

  @

  De Proximus Cycling Challenge in augustus: twee fantastische tochten voor het hele gezin

  Na een korte rustpauze is de Proximus Cycling Challenge helemaal terug voor het resterende luik van het seizoen 2017. In totaal staan er nog vijf geweldige tochten op het menu, waarbij we in de maand augustus focussen op onze tochten die geschikt zijn voor het hele gezin: de Cibel Classic in Sint-Katelijne-Waver en de Transplantoux Classic in Kiewit (Hasselt).

  Lees meer Nieuwsoverzicht

  Met dank aan onze partners

  Small
  ×

  Informatie

  Organisatie